top of page

Vårt senaste lovsångsprojekt med 12st låtar från svenska artister som vill förmedla lovsången i Sverige och med ett hopp att se lovsången BRYTA fram i vårt avlånga land.

Skivan finns på digitala medier som du hittar längst ner på sidan.

Se artisterna som deltagit på detta projekt HÄR

Lovsång 2020_omslag_v2.png

LOVSÅNG

2020

OM OSS

Studio Lovsång grundandes i slutet av 2019 av Clas Knutsson som har drivit olika studios och varit i musikbranschen i många år innan start.

Visionen började redan när han var 15 år och de skulle fira nattvard för att sedan sjunga lovsång. Han tyckte det lät falskt när alla klämde i allt de kunde och tänkte att Gud måste tycka det låter hemskt. Men då talade Gud tydligt för första gången in i hans liv och Han sa: "De lovsjunger Mig, så här låter det i Mina öron". Så visade Gud ett filter som gick upp till himlen och det "hemska" som han hörde blev plötsligt en änglakör i hans öron. 

 

Gud lärde Clas en riktig läxa att välsigna all musik som ärar Honom. Därför har han startat Studio Lovsång, för att ge alla kristna artister chansen att få ära Gud med deras musik. Du som kommer hit ska känna att Gud är närvarande när du musicerar. Vi struntar fullkomligt i vilken församling du tillhör eller din bakgrund. Huvudsaken är att din musik ärar Jesus och att du vill sprida Hans budskap genom det du gör!! 

 

Så tveka inte att boka in dig till på info@StudioLovsang.se. Förvänta dig att Gud kommer göra mer än bara låtar i vår stuidio. Kom med en förväntan.

 

Välkommen till en studio i lantlig miljö och i fina lokaler från 1800-talets slut. Vi finns i Skaraborg samt Västerbotten. Vi hjälper dig även på distans.

bottom of page